Wednesday, September 23, 2009

no more dots


baby im yours ;))

to farah sofia, i pun da lama nak tapi since it's bulan syawal, bulan memberi dan menerima, i dengan hati terbuka menerima je la kan ;p it's just a matter of time, babe :))

so sayang2 ku, lepas ni dah xde msg penuh dot dot dah okay. hahaha
familia

8 comments:

Sofia said...

eyh u got that phone too! coolies!
im getting mine tmrw but in red...weee!

oh btw, kan hari tu u pakai white polkas with red background kan..i have red polkas with white background baju kurng! ahah..probably we shd wear them on the same day and pose with our same phone nnt.hahaha ok im retarded =p

fara rasep said...

nak jugak!!!!!

dah lama nak.tp takda siapa nak memberi dan confirm laa tak boleh menerima.hahha

fara rasep said...

jap.jap.sambung,

dari jauh dapat ku lihat tali penyambung kepada pick guitar aka tanduk devil.hahha. geramnya!!!!

and cover case tuh!!!

*senyum je laa bulan2 baik ni.hahha*

kudapolo said...

i just feel like leaving pointless rainbow here.

gogo n.

Sofia said...

chey tibe2 i nak comment bnyk2..but jom la fara! beli phn same! ahah =D

anyssa said...

bertenang semua. bertenang hihihi

fara dona, ok la i bagi u nasihat yg positive la since penyakit serabut otak u dtg balik. hahah..

erm.. klu u x dapat yg this one, maybe u dapat beli next edition yg lagi best compared to this one ke kan? berjaya ke nasihat tu? hahahah

anyssa said...

farah sofia, since u gt my num, lagi la senang nak TERsama kurung then boleh pose wit our phne. kan? hahahaha

dun forget to pose wit ur new phne. bagi cik fara dona kte jealous. lagi la back to back pnyekit otak die dtg.

n yes, i xkuar bilik lagi ni sbb tgh main tekan2 phne. heeee

anyssa said...

z, heee. tapi hp nokia ade log that shows ur latest incoming and outgoing calls and text msges laa. sgt bahaya. hahahha